Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Ευχαριστούμε πολύ τον Σύλλογο Εθελοντισμού Κυψέλη

 Σας Ευχαριστούμε!
 Στα πλάσια ενός προγράμματος Αγωγής Υγείας με θέμα ΄΄Οι θεραπευτικές ιδιότητες των βοτάνων΄΄ θα θέλαμε να δημιουργήσουμε στο σχολείο μας έναν βοτανόκηπο. Επειδή τα οικονομικά του σχολείου μας είναι πολύ περιοριμένα και επειδή θα θέλαμε με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας που θα πραγματοποιούσαμε στις 9/5/14 στο νηπιαγωγείο μας, κάθε παιδί με τη μανούλα του να φυτεύσει και ένα βότανο, απευθυνθήκαμε για βοήθεια στο κ. Κωνσταντίνο Καλογεράκη, πρόεδρο του Συλλόγου Εθελοντισμού Μεθώνης , ΄΄Κυψέλη΄΄.
  Η ανταπόκρισή του ήταν συγκινητική. Με δική του προσωπική εργασία αλλά και μελών του συλλόγου, προετοίμασαν το χώμα, έσκαψαν, εφτιαξαν και έβαψαν όμορφα κολωνάκια και οριοθέτησαν το χώρο του βοτανόκηπου πολύ όμορφα. Επιπρόσθετα, την ημέρα τις γιορτής μας προσέφεραν πολύ όμορφα λουλούδια για να φυτέψουμε επιπλέον. Είναι χρέος και καθήκον όλων μας να επιβραβεύουμε τέτοιου είδους ενέργειες και να τις προβάλλουμε όπως μπορούμε.
 Επιτρέψτε μου να αναφέρω όλα τα μέλη του Συλλόγου, που με την εθελοντική εργασία και προσφορά τους έδωσαν χαρά σε μητέρες και παιδιά και ομόρφυναν το σχολείο μας.
1.      Καλογεράκης Κωνσταντίνος
2.      Λεωνίδου Θάλεια
3.      Στογιανόπουλος Δημήτριος
4.      Βουλκίδου Ειρήνη
5.      Κουτρουμάνη Χριστίνα
6.      Μπούμπουρας Αντώνης
7.      Αζωϊδης Ιάκωβος

8.      Τσολακούδης Φίλιππος

Σας ευχαριστούμε Θερμά!!!













4 σχόλια:

Unknown είπε...

Ευχαριστουμε παρα πολυ για ολα οσα εκανε ο συλλογος "Κυψελη" στο νηπιαγωγειο μας! Ο βοτανοκοιπος μας εγινε πιο ομορφος με την βοηθεια τους και τα λουλουδακια που φυτεψαμε! να πουμε και για τα δυο δεντρακια που μας φεραν, την Δαφνη και το Φλαμουρι μας! θα προσπαθησουμε να το συντηρισουμε το καλοκαιρι και μακαρι και του χρονου να λειτουργησει το νηπιαγωγειο μας και να εχουμε και εσενα Αγγελικη, τα παιδια μας εμαθαν πραγματα, διασκεδασαν και ολα ειναι ενθουσιασμενα με τις δραστηριοτητες ολη την χρονια!!! να σαι παντα καλα και να προσφερεις παντα το ιδιο!!!!

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Unknown είπε...

Καλημερα...Τι να πει κανεις οταν υπαρχουν ανθρωποι που στις δυσκολες μερες που περναμε προσφερουν εθελοντικα τις υπηρεσιες τους για να δωσουν λιγη χαρα στα παιδια...Ενα μεγαλο ευχαριστω στον εθελλοντικο συλλογο ΚΥΨΕΛΗ που μας βοηθησε τοσο πολυ για να φτιαξουμε τον βοτανοκηπο μας!Εσκαψαν,οριοθετησαν το χωρο και μας δωρισαν ωραια λουλουδια για να τον κανουμε ακομη πιο ομορφο.Ιδιαιτερα ευχαριστουμε τους κυριους Καλογερακη Κωνσταντινο και Τσολακουδη Φιλλιπο που δουλεψαν με χαρα για τον κηπο μας.Καιφυσικα ευχαριστουμε πολυ την δασκαλα μας την κυρια Αγγελικη, που προσπαθησε τοσο πολυ και καταφερε να πραγματοποιησει τοσες δραστηριοτητες γυρω απο τα βοτανα.Αγγελικη τα παιδια μας ειναι πολυ τυχερα που σε εχουν δασκαλα...

atarasiadou είπε...

Και εγώ με τη σειρά μου να σας ευχαριστήσω για τα καλά σας λόγια γιατί η αναγνώριση αυτή μας δίνει χαρά και μεγαλύτερη δύναμη να συνεχίζουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε...:-)